Suoraan sisältöön

Vimanan osaajat tarjoavat asiantuntijapalveluita muille valtion organisaatioille

Sote- ja maakuntauudistuksen raukeaminen vaikutti nopeasti Vimanan toimintaan. Hyvin edenneet, käynnissä olevat projektit ja kilpailutukset tuli keskeyttää ja myös Vimanan asiantuntijoiden osalta piti pohtia, miten tästä eteenpäin. Henkilöstöä ei kuitenkaan jätetty pyörittelemään peukaloitaan vaan Vimana alkoi heti aktiivisesti tarjota asiantuntijapalveluita muille valtion toimijoille.   

Palvelun toteutus on edennyt vauhdilla. Jo useat Vimanan asiantuntijat ovat aloittaneet työt asiakkaalla muun muassa projektipäällikkönä, hankintalakimiehenä tai hankinta-asiantuntijana. Muutaman asiakkaan kanssa keskustelut ovat parhaillaan käynnissä.   

Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä nopeaan mahdollisuuteen saada asiantuntevaa apua toimintaansa. Myös Vimanalta lainassa olevat asiantuntijat ovat ottaneet työt vastaan innokkaasti mahdollisuutena laajentaa omaa osaamistaan. Vimanan jatkon kannalta on erittäin hyödyllistä, että henkilöstö pääsee tutustumaan asiakkaiden toimintaan ja laajentamaan ammattitaitoaan. Näin vahvistamme myös yhteistyötä asiakkaiden kanssa.


 

Katja Koskinen
Asiakkuuspäällikkö