Suoraan sisältöön

Vimana kutsuu IT-toimittajia markkinavuoropuhelutilaisuuteen 6.2.2019

Kutsumme kiinnostuneita IT-toimittajia markkinavuoropuhelutilaisuuteen 6.2.2019 klo. 9–11.

Vimana tuottaa ja tarjoaa maakunnille asiantuntija- ja kehityspalveluita sekä hankkii tarvittavia ratkaisuja markkinoilta ja yhteistyökumppaneilta. Hankinnan kohteena on maakuntien järjestämistoimintaa tukeva asiakkuudenhallinnan työkalu. Tavoitteena on hankkia maakuntien käyttöön alustaratkaisu, joka hyödyntää maakuntien eri substanssijärjestelmien asiakastietovarantoja siten, että hallinnon asiakkaan palvelupolut toteutuvat mahdollisimman saumattomasti ja toimijariippumattomasti.

Tilaisuus järjestetään osoitteessa Energiakatu 3, Helsinki, Technopolis Ruoholahti 2 -tiloissa (neuvotteluhuone Vesterbacka). Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 4.2.2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteella tapani.parviainen@vimana.fi.

Tilaisuuteen voi osallistua yksi henkilö/organisaatio. Myös etäyhteydellä osallistuminen on mahdollista ja osallistumislinkki annetaan ilmoittautumisen jälkeen. Lisätietokysymyksiä ei huomioida ennen tilaisuutta.

Huomaathan, että ilmoitus ei ole tarjouspyyntö, vaan kyseessä on esiselvitykseen ja markkinakartoitukseen liittyvä kutsu vuoropuhelutilaisuuteen. Tähän kutsuun vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä kutsuun vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.