Suoraan sisältöön

Vimana käynnistää Hansel-minikilpailutuksen liiketoimintasuunnitelman laatimiseksi

ICT-palvelukeskus Vimana Oy hankkii Hanselin puitejärjestelyn mukaisella minikilpailutuksella asiantuntijaresursseja liiketoimintasuunnitelman laatimista varten. Hankintailmoitus on julkaistu puitejärjestelyn toimittajille Cloudian Tarjouspalvelu-toimittajaportaalissa ja Vimana valitsee kesäkuun aikana yhden toimittajan.

Hankinnan kohteena on Vimanalle laadittava liiketoimintasuunnitelma. Tarjouspyyntö perustuu Hansel Oy:n johtamisen ja kehittämisen konsultointipalvelut 2017–2021 puitejärjestelyyn. Hankinnassa noudatetaan puitejärjestelyn sisäistä kevennettyä kilpailutusta koskevaa menettelyä.

”Liiketoimintasuunnitelmalla tarkennamme liikeideaa, jolla mahdollistetaan Vimanan strategian, tavoitteiden ja vision kustannustehokas toteuttaminen. Tavoitteena on analysoida toimintaympäristöä sekä kuvata tulevia palveluita ja tuotteita, joilla mahdollistetaan ja varmistetaan maakuntien rakentaminen ja digimuutos. Liiketoimintasuunnitelma sisältää myös tulevaisuuden sopimusmallit sekä laskutus- ja rahoitusmallit”, Vimanan talousjohtaja Eila Neitola kertoo.

Kehittämistyö valitun toimittajan kanssa alkaa heti hankinnan tultua lainvoimaiseksi. Työ on suunniteltu tehtäväksi vuoden 2020 alkuun mennessä.

”Toivomme, että saamme tarjouksia osaavilta ja kokeneilta kumppaneilta. Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä julkishallinnon kanssa sekä vahvaa julkishallinnon toimintaperiaatteiden tuntemusta”, Neitola summaa.

Lisätietoa:
Talousjohtaja Eila Neitola, eila.neitola@vimana.fi
Hankinta-asiantuntija Olli Suotunen, olli.suotunen@vimana.fi