Suoraan sisältöön

Saara Kujansuu Vimanan HR-päälliköksi


Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana on nimittänyt Saara Kujansuun HR-päälliköksi 1.4.2019 alkaen. Hän siirtyy tehtävään ManpowerGroupista konsulttipäällikön tehtävästä.

Kujansuu on työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta Manpowerilla monipuolisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä keskittyen viime vuodet etenkin rekrytointeihin, työsuhteen elinkaaren hallintaan ja HR-konsultointiin. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

HR-päällikön tehtävänkuva on Vimanalla uusi ja osa Vimanan johtoryhmää. Yhtiön toimitusjohtaja Kalle Toivonen painottaa, että osaavat ihmiset tekevät tulokset, ja siksi Vimana panostaa hyvään työilmapiiriin ja työkulttuuriin.

”Haluamme erottautua modernina ICT-toimijana ja loistavana työpaikkana, jossa paitsi tehdään yhteiskunnallisesti merkityksellisiä asioita, on ihmisten hyvä olla ja kehittää osaamistaan. Saaralla on avainrooli viedä näitä asioita ennakkoluulottomasti eteenpäin. Vimana on ainutlaatuinen toimija ICT-yritysten kentällä ja meillä on hyvä mahdollisuus rakentaa oma identiteettimme ja tapamme houkutella alan huippuammattilaisia”, Toivonen sanoo.

Lisätietoja:

Kalle Toivonen, kalle.toivonen@vimana.fi

Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana Oy rakentaa maakuntien menestystä digitaalisilla palveluilla. Yhtiö tarjoaa maakunnille digitalisaatioon liittyviä asiantuntija- ja kehityspalveluita sekä hankkii markkinoilta ja yhteistyökumppaneilta tarvittavia ICT-ratkaisuja. Vimana on kesällä 2017 perustettu valtio-omisteinen osakeyhtiö, joka toimii valtiovarainministeriön ohjauksessa. Maakuntauudistuksen astuessa voimaan 90 prosenttia Vimanan omistuksesta siirtyy maakunnille. Yhtiössä työskentelee 32 osaajaa.