Suoraan sisältöön

Projektiassistentti Anne Hellström huolehtii käytännön asioiden toimivuudesta

Anne Hellström aloitti työt Vimanalla toukokuussa 2018 projektiassistentin tehtävissä. Projektitehtävien lisäksi hänellä on vastuullaan erilaisia hallinnon tehtäviä. Vahvan osaamisen alalta hän on hankkinut työskennellen pitkään muun muassa HUS:illa useissa eri yksiköissä ja tehtävissä – viimeisimmät vuodet HUS Tietohallinnossa. Anne työskentelee Vimanan Salmisaaren toimistolla.

Mitä olet saavuttanut työssäsi viime aikoina? 
Olemme juuri ottaneet Vimanalla käyttöön CRM-järjestelmän (Dynamics 365) ja olen ollut mukana suunnittelemassa käyttöönottoa. On aina mielenkiintoista tutustua uusiin järjestelmiin ja samalla kehittää omaa ammattitaitoaan.

Mikä on haastavinta työssäsi? 
Työssäni on haastavinta se, että Vimana on kuitenkin melko nuori yritys, jossa osa toimintatavoista on vielä muotoutumassa ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Muun muassa maakuntauudistuksen kaatuminen vaikutti projektitoimintaan ja sitä myötä myös omiin tehtäviini.

Mikä on parastasi työssäsi? 
On mukavaa työskennellä vaihteeksi suhteellisen pienessä organisaatiossa. Pienessä organisaatiossa oppii tuntemaan kaikki työkaverit ja yhteistyötä saa tehdä kaikkien kanssa. Lisäksi positiivista on yrityksemme myönteinen suhtautuminen etätyöhön. Etätyö on nykypäivää ja muun muassa Skype ja Teams mahdollistavat työskentelyn paikasta riippumatta.

Miten vietät vapaa-aikaa? 
Vapaa-ajalla kuvaan paljon ja olen myös aktiivinen Instagramin käyttäjä. Aikaa menee myös paljon kahden koirani kanssa puuhaillessa. Lisäksi minut löytää museoista aina, kun uusi näyttely jossakin avautuu.

Mikä on mottosi?
Älä jätä huomiseen sitä minkä voit tehdä jo tänään.