Suoraan sisältöön

Palvelut

Vimana Oy:n tehtävänä on rakentaa yhteisiä ICT-palveluja ja kehittää kansallista digitalisaatiota. Mahdollistamme asiakkaillemme digitalisaatio- ja ICT-perustietotekniikkapalveluita. Tuotamme palvelut lähellä asiakasta yhdessä verkostojemme kanssa. Tavoitteenamme on tarjota käyttäjäystävällisiä, luotettavia, turvallisia ja helposti käyttöön otettavia palveluita, jotka mahdollistavat toiminnan kustannustehokkaan ja tuloksellisen uudistamisen. 

Vimanan hankesalkku koostuu palveluaihioista, joiden toteutuksesta on sovittu valtiovarainministeriön omistajaohjauksessa, digimuutoksen hankesalkkuun liittyvässä johtoryhmässä tai ministeriöiden tai muiden valtion toimijoiden kanssa.

Asiantuntijapalvelut

Vinkki-palvelupiste

Vimanan Vinkki-palvelupiste tarjoaa yhden selkeän yhteydenottopisteen Vimanan kaikkiin palveluihin asiakkaiden yhteyshenkilöille, sovitulla palvelutasolla.

Juhani Vuorijärvi

Palvelupäällikkö

Hankintapalvelut 

Vimana tarjoaa asiakkailleen julkisiin hankintoihin, ICT-sopimuksiin ja GDPR-asioihin liittyviä asiantuntijapalveluita. 

Anssi Virtanen

Hankintajohtaja
ICT-hankinnat ja kilpailutukset

Sähköisen asioinnin tukipalvelu 

Vimana tarjoaa asiakkailleen tukea Väestörekisterikeskuksen (VRK) tarjoamien Suomi.fi-, varmenne- ja väestötietojärjestelmäpalvelujen käyttöönotossa ja käytössä. Palvelun tavoitteena on edistää asiakkaiden oman asiakaspalvelun ja toiminnan digitalisointia sekä nopeuttaa VRK:n palvelujen käytön yleistymistä. 

Anu Lehtonen

Palvelupäällikkö
Sähköisen asioinnin tukipalvelu


Johtamisen työkalut

Tiedolla johtaminen 

Hankkeen tavoitteena on tuottaa johtamisessa tarvittavia innovatiivisia ja visuaalisesti moderneja digipalveluita ja työvälineitä, jotka soveltuvat kaikille johtamisen tasoille. Hankkeessa suunnitellaan, kehitetään ja toteutetaan tekninen tietoallasjärjestelmä ja tietovarastointi raportointi-, analytiikka- ja keinoälyratkaisuineen. Hankkeen tehtävänä on tarjota tietojohtamisen perusinfrastruktuuri sovelluksineen.

Peter Soinu

Projektipäällikkö
Tiedolla johtaminen ja järjestäjän työkalut

Asiakkuudenhallinta

Hankkeen tarkoituksena on tarjota yhteisö-CRM-ratkaisu, joka tarjoaa yhteisöasiakkuudenhallintaan tarvittavat työkalut. Vimanan tavoitteena on keskitettyjen palveluiden tuottaminen asiakkuudenhallintaan. 

Tapani Parviainen

Projektipäällikkö
Järjestäjien työkalut CRM

 


Tieto- ja viestintätekniset palvelut

Digitaalinen viestintäympäristö Viva 

Yhteinen digitaalinen viestintä- ja työskentely-ympäristö tarjoaa asiakkaiden käyttöön yhteiset ja kootut välineet pilvipalveluna laiteriippumattomasti. Ympäristö sisältää työkalut toimistoon, kommunikointiin ja ryhmätyöhön. 

Jani Nyström

Palvelupäällikkö
Digitaalinen viestintäympäristö Viva


ICT-infrastruktuuripalvelut

Kapasiteettipalvelu 

Vimanan kapasiteettipalvelu tarjoaa konesalin, kapasiteetin ja käyttöpalvelut Vimanan palveluille ja asiakkaidenkäyttöön tietoturvallisesti ja tehokkaasti. Alustapalvelukapasiteetti on sopimuksen mukaan yksityistä- ja/tai julkista pilvipalvelua. 

Kalle Lukkarla

Palvelupäällikkö
Kapasiteettipalvelu, Verkkosivustopalvelu