Suoraan sisältöön

Palvelupäällikkö Jani Nyström kehittää asiakas- ja toimintalähtöisiä palveluita

Jani Nyström aloitti työskentelyn Vimanalla palvelupäällikkönä tammikuussa 2019. Vastuullaan hänellä on muun muassa Vimanan ja sisaryhtiö SoteDigin ICT-palvelu sekä digitaalinen viestintäympäristö. Tämän lisäksi hän keskittyy kehittämistehtäviin ja konsultoi eri sidosryhmiä. Ennen Vimanaan tuloa Jani työskenteli yli kymmenen vuoden ajan suuressa kansainvälisessä ICT-palvelutalossa eri tehtävissä ja rooleissa. Viimeiset kuusi vuotta hänen vastuualuellaan oli valtion toimialan asiakkuus. Janin voi löytää työskentelemästä Vimanan Salmisaaren konttorilta Helsingistä.

Mitä olet saavuttanut työssäsi viime aikoina?
Olemme onnistuneesti tukeneet maakuntien valmistelua, SoteDigiä ja omaa toimintaamme sekä sopeuttaneet operatiivista toimintaamme muuttuneessa tilanteessa, kun maakuntavalmistelu lopetettiin maaliskuussa 2019.

Mikä on parastasi työssäsi?
Parasta on itsensä haastaminen, kehittäminen ja uuden oppiminen. Jo lyhyessä ajassa olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin ja näkemään kuinka vahvoja osaajia meillä Suomessa on kehittämässä toimintaa.

Mikä on haastavinta työssäsi?
Isosta yrityksestä siirtyneenä on ollut haastavaa, mutta samalla mielenkiintoista, omaksua pienen kasvu- ja kehitysvaiheessa olevan yrityksen toimintamalleja. Omaan työhöni liittyen monen samanaikaisen roolin ja tehtävän sovittaminen yhteen on ajoittain hämmentänyt.

Miten haluaisit kehittää itseäsi / Vimanaa?
Haluan kehittyä vahvaksi julkisen hallinnon sote- ja maakuntaosaajaksi, joka osaa auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa.

Vimanaa haluaisin kehittää asiakas- ja toimintalähtöisten palveluiden moderniksi toimittajaksi, jolla on vahva ymmärrys asiakkaidensa ydintoiminnasta ja sen vaikutuksista yhteiskuntaan kansallisella tasolla.

Miten vietät vapaa-aikaa?
Laskettelu, vapaalaskettelu ja vuorilla liikkuminen veivät minut mukanaan jo yli 20 vuotta sitten. Pyrin muutenkin liikkumaan mahdollisimman paljon ja monipuolisesti ladatakseni akkuja arjen pyörittämistä varten.

Mikä on mottosi?
”Aina vain paremmin.”