Suoraan sisältöön

Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana on nimittänyt asiakkuuspäälliköiksi Katja Koskisen ja Mikko Mäntylän

Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana vahvistaa asiakkuudenhallintaansa nimittämällä Katja Koskisen ja Mikko Mäntylän asiakkuuspäälliköikseen. Koskinen siirtyy tehtävään Vimanan hankehallintatehtävistä ja Mäntylä Valtorin asiakaspalvelupäällikön tehtävästä.  Koskinen saa 2.1.2019 alkaen vastuulleen valtion toimijoiden asiakkuudet, ja Mäntylä taas vastaa maakuntien asiakkuuksista 21.1.2019 alkaen.

”Asiakkuuksien ja yhteistyökumppanuuksien hallinta on yksi tärkeimmistä toiminnoistamme.  Osaava asiakkuudenhallintatiimi luo edellytyksiä yhtiömme arvon rakentamiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa”, Vimanan toimitusjohtaja Kalle Toivonen painottaa.

Katja Koskinen siirtyy asiakkuuspäällikön tehtäviin 2.1.2019 alkaen.

Valtion toimijoiden asiakkuuksista vastavaana aloittava Katja Koskinen on toiminut projektipäällikkönä Vimanalla kesäkuusta 2018 alkaen. Sitä ennen hän on toiminut muun muassa kehityspäällikkönä valtion yhteishankintayhtiö Hanselissa ja eri asiantuntijatehtävissä Valtiokonttorilla.

”Katja Koskisella on hyvä valtion toimijoiden tuntemus, ja hän on jo hankehallinnan projektipäällikkönä onnistuneesti ottanut vastuuta valtion virastojen ja ministeriöiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Siirtymä asiakkuuspäällikön tehtäviin on siten hyvin luonteva”, Toivonen sanoo.

Mikko Mäntylä aloittaa Vimanan asiakkuuspäällikkönä 21.1.2019.

Maakuntien asiakkuudet vastuulleen ottava Mikko Mäntylä siirtyy Vimanaan valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin asiakaspalvelupäällikön tehtävästä. Hänellä on aiempaa kokemusta myös IT-palveluyrityksen asiakkuuspäällikön ja palvelupäällikön tehtävistä.

”Mikko Mäntylän kokemus ja näytöt sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta ovat loistava yhdistelmä, jonka pohjalta menestyä tässä haastavassa roolissa, jonka tavoitteena on yhdistää Vimana ja 18 maakuntaa rakentamaan tulevaisuutta yhdessä”, Toivonen uskoo.

Vimanalla on tähän saakka toiminut yksi asiakkuuspäällikkö, Hanna Manelius, joka siirtyi projektipäälliköksi maakuntien palvelukeskus SoteDigiin.

Lisätietoja:

Kalle Toivonen, kalle.toivonen@vimana.fi

Maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana Oy rakentaa maakuntien menestystä digitaalisilla palveluilla. Yhtiö tarjoaa maakunnille digitalisaatioon liittyviä asiantuntija- ja kehityspalveluita sekä hankkii markkinoilta ja yhteistyökumppaneilta tarvittavia ICT-ratkaisuja. Vimana on kesällä 2017 perustettu valtio-omisteinen osakeyhtiö, joka toimii valtiovarainministeriön ohjauksessa. Maakuntauudistuksen astuessa voimaan 90 prosenttia Vimanan omistuksesta siirtyy maakunnille. Yhtiössä työskentelee 32 osaajaa.